Home / Oceans of Games / SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

Het is tijd voor een nieuw foundation ontwerp. Alle recente basisontwerpen die ik hier de laatste tijd heb belicht zijn erg populair geworden dus kunnen ze ook verslagen worden door een steeds groter wordende groep mensen. Ik verzamelde de laaatste solide foundation ontwerpen voor SH10, Oorlogsbasis Ontwerpen en Farmbasis Ontwerpen.

Alle basissen zijn updated sinds de laatste Clash of Clans Update (inclusief de Bomtoren).

Voordat we starten , één ding, Als je een foundation ziet op het web die je wilt gebruiken verander hem dan altijd een klein beetje. Hier een korte gids over hoe je dat moet doen:

Let even op aub, dat sommige basissen zijn gebouwd met een hoger Stadhuis Level maar alleen de verdedigende gebouwen uit Stadhuis 10 zijn gebruikt.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

WITH OUR 90 BEST GUIDES & MORE!

Subscribe to our weekly e-newsletter and we’ll ship you our free Strategy Guide that helped greater than 100,000 Clashers thus far.

Stadhuis 10 Oorlogsbasis Ontwerpen

Een Clanoorlog doen met een Stadhuis 10 is niet eenvoudig. Het eneige dat je kunt doen is voorkomen dat er three sterren worden behaald door de aanvaller en soms heb je geluk en kun je web een three ster voorkomen omdat de aanvaller foutjes maakt.

De Oorlogsbasissen die ik hier belicht zijn solide genoeg om gebruik te maken van de foutjes die een aanvaller maakt en zullen niet snel three sterren verliezen.


Ze werken ook goed tegen Massa aanvallen door Valkyries welke steeds populairder worden.

Waarom zijn er geen Ringbasissen met grondstoffen?

Die hielpen voorheen goed maar tegenwoordig worden deze met een beetje behendigheid op three sterren gezet – gebruik die dus niet meer! Hier is een goed voorbeeld hoe ze makkelijk verslagen worden:

Anti three Ster SH10 Oorlogsbasis Ontwerp

Deze foundation is ontworpen tegen GoVaHo aanvallen wat je duidelijk kunt zien aan de manier waarop de vallen zijn neergezet.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

De meer Klassieke aanvals strategieën halen niet meer dan 2 sterren op deze foundation. Met lage Helden waarschijnlijk maar 1 ster.

Stadhuis 10 oorlogsbasis Ontwerp

The buitenkanten zijn ontworpen om de aanvaller te forceren muurbrekers te gebruiken – soms heb je geluk en lopen ze direct op de veervallen.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis OntwerpenVoor het geval je je afvraagt waar de Bomtorens staan kan ik zeggen dat die in het centrum staan en ze worden web verbouwd.

Anti-Valkyrie & Anti-Bowler SH10 Oorlogsbasis

Onderstaande afbeelding laat een foundation ontwerp zien tegen op Valkyrie gebaseerde aanvallen – Het Stadhuis kan makkelijk worden aangevallen maar je wint haalt absoluut geen three sterren op deze foundation – een doodlopende poging.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis OntwerpenDe Bomtoren maakt deze foundation erg effectief omdat ze hem vroeg of laat tegen zullen komen

Stadhuis 10 Farmbasis ontwerpen

Als Stadhuis 10 “Clasher” Weet je als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om buit te beschermen in je foundation. Als Stadhuis 10 speler zul je niet heel veel en heel lang je buit kunnen beschermen dus hebben veel Farmers een strategie ontwikkeld waardoor ze een klein beetje weggeven en een schild ervoor terug krijgen.

Dark Elixir Protection Farming Base Layout Town Hall 10

Deze eerste foundation is ontworpen om je Donkere Elixer te beschermen ten kostte van alles – raak vooral niet in de warfare door het min of meer blootgestelde Stadhuis. Het is allemaal gedaan om een goedkoop schild te krijgen en je Donkere Elixer veilig in het centrum te hebben.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis OntwerpenEchter, je zou dit ontwerp niet moeten gebruiken als je je andere grondstoffen ook wilt beschermen.

Goud & Elixir beschermende Farmbasis Ontwerp voor Stadhuis 10

Deze Farmbasis werkt een beetje anders – Het Donkere Elixer is waar de meeste aanvallers voor zullen gaan maar de relaxation van je grondstoffen met rust laten.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis OntwerpenJe kunt je opslag steeds omwisselen, afhankelijk van wat je op dat second aan het farmen bent. De Bomtorens staan in de steigers op het middelste open pad in het centrum.

All-round SH10 Farmbasis ontwerp

Dit laatste SH10 Farmbasis ontwerp is een all-round farmbasis die al je buit gelijkwaardig zal beschermen met dezelfde prioriteit.

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis OntwerpenJe kunt verwachten dat je 1 opslag of misschien 2 zult kwijtraken maar niet meer dan de helft van de beschikbare buit.

Conclusie

De foundation ontwerpen die ik hier heb besproken zijn nog niet heel populair op dit second. De meest populaire ontwerpen zijn zo bekend door de vele video’s die er van bestaan dat ze doorgaans inmiddels heel effectief kunnen worden aangevallen – daarom koos ik voor deze frisse, nieuwe foundation ontwerpen.

Gratis edelstenen

Zo heb ik geleerd hoe ik meer dan 200.000 edelstenen
verdiende zonder dat ik een euro heb uitgegeven in de laatste three jaar!

TOON ME DAT!

blank - SH10 Oorlogsbasis & Farmbasis Ontwerpen

Check Also

Clash News Hub Community

Clash News Hub Community

Clash News Hub Community From time to time I wish to current right here attention-grabbing …

Leave a Reply